KUNDOMDÖMEN

”Mycket bra intryck. Seriös och kunnig, medverkar till bra lösningar på problem.”
/SH

”Har fått hjälp med att renovera mitt kök & badrum. De har rivit ut det gamla och monterat nytt. De har varit flexibla och höll det avtalade priset.”
/Ida H

”Willy har hjälpt oss med en köksrenovering, nytt golv samt en garderob med skjutdörr. Resultatet blev väldigt bra, och de gjorde snyggt och rent efter sig. Har bekanta som använt sig av dom tidigare och det kändes därför tryggt att anlita dem. Har absolut ingenting att klaga på! helhetsintrycket va full pott.”
/Ulf Nyqvist

”Först hade vi kontakt med Anders på Ws-bygg som hjälpte oss med nytt kök. Vi är väldigt nöjda med dem och man känner verkligen att man kan lita på dem. De håller alltid avtalad tid och inget krångel. Hjälpte oss till och med gällande problem i leveransen från leverantör på ett sätt som vi aldrig hade klarat av. Efter det har de även gjort om i vårat badrum, ny veranda bla. Samarbetet med deras underentreprenörer har alltid skötts bra och smidigt också. Med Ws-bygg känner man sig trygg i byggprojektet.”
/Anita Rosenqvist

”Jag och min fru har anlitat Ws-bygg för vår lägenhetsrenovering. det omfattade Köksbyte, nytt golv, rivit vägg samt satt upp ny vägg, byte av dörrar och ny lackering, lister/socklar mm. Det har gått jättebra. Willy beräknade att det skulle ta ca 1 månad och höll tidsplanen. Jag gillade bemötandet och de följde vår vision och slutresultatet blev precis vad vi hoppats på.”
/George A